Page content

article content

Dankbaarheid, een krachtige tool voor geluk!

Dankbaarheid, een onderwerp dat je in elk boek, artikel en blog leest dat gaat over geluk. En een onderwerp dat mij ook enorm bezig houdt. Waarom? Omdat ik enorm dankbaar ben voor wie ik ben, voor wat ik doe, voor wat ik kan, wat ik heb bereikt, voor mijn vrienden, familie, leuke momenten, leermomenten etc. etc. etc. En toch moet ik mijn best doen om dit niet in de dagelijkse gang van zaken te vergeten. Niet dat je vergeet wie je bent en wat je hebt, maar dat juist dit voor heel veel geluk kan zorgen. En dus probeer ik elke avond voor het slapen gaan een rijtje op te noemen waar ik vandaag dankbaar voor was. En wat je dan merkt, is dat juist de dagelijkse gang van zaken, zorgen voor de meest dankbare momenten! En dit kan ook ‘business wise’ en daarom heb ik besloten om van elke donderdag een “Thank you Thursday” van te maken!

Lees dus vanaf aanstaande donderdag mijn Thank You Thursday lijst van de afgelopen week, inclusief inzichten, leermomenten en eyeopeners!

Comment Section

0 reacties op “Dankbaarheid, een krachtige tool voor geluk!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.