De perfecte voorbereiding op jouw bezoek aan de Carrièrebeurs!

Page content

article content

De perfecte voorbereiding op jouw bezoek aan de Carrièrebeurs!

Aankomende 20 en 21 maart is het weer zover, de Nationale Carrièrebeurs in Amsterdam RAI. Een beurs speciaal voor hoger opgeleiden, die op zoek zijn een (nieuwe) uitdaging. De afgelopen maanden heb ik vanuit Cin in Carrière het congresprogramma van deze beurs samengesteld, dus ik kan je met zekerheid vertellen dat er enorm veel leuke bedrijven te vinden zijn hier! En ik sta er zelf ook weer, om (gratis) jouw CV te checken! Gezien we nog een paar weken hebben tot aan de beurs, ga ik je helpen met je voorbereiding om álles uit je beursbezoek te halen, door middel van de wekelijkse tip!

Tip 1 om alles uit jouw beursbezoek te halen

Deze eerste tip is geen rocket science, maar gaat je wel enorm helpen! Hoe? Bekijk het hier:

Tip 2 om alles uit jouw beursbezoek te halen

Deze tweede tip zorgt ervoor dat jij je in de eerste drie minuten al direct kunt onderscheiden van die duizenden anderen!

Bekijk het filmpje hier!

CV Check: “3 uur wachten, maar dan ga je ook met goede tips naar huis!”

Afgelopen november heb ik vanuit Cin in Carrière honderden CV’s gecheckt op de Carrièrebeurs. Een enorm leuk moment om jou te voorzien van een goed advies over een sterk, overtuigend en krachtig CV. Wil je alvast weten welke top 5 ik vorige keer aan feedback heb gegeven? Dat kan hier!

Liever niet 3 uur wachten, maar wel een sterk CV kunnen uitdelen op de beurs?

Carrierebeurs aanbieding CV checken

Comment Section

0 reacties op “De perfecte voorbereiding op jouw bezoek aan de Carrièrebeurs!

Plaats een reactie


*


Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.