Page content

article content

Leer jezelf goed kennen: belangrijk bij elke carrièrekeuze die je moet maken!

Leer jezelf goed kennen, het is zo belangrijk binnen elke carrièrekeuze die je moet, wilt of gaat maken. Maak jij keuzes en beslissingen ‘omdat anderen vinden dat je het zo moet doen‘ of omdat JIJ dit wilt? Deze vraag is een hele belangrijke, die je jezelf best elk kwartaal mag afvragen. We maken met z’n allen namelijk enorm veel keuzes, bewust of onbewust, omdat anderen dat van ons verwachten, terwijl we zelf iets heel anders willen. Hoe kan dit? En waarom laten we ons zo makkelijk beïnvloeden door anderen? Natuurlijk omdat we pleaser beestjes zijn, maar ook omdat we onszelf niet goed genoeg kennen. Want als jij niet weet wat je zélf wilt, kan of toe in staat bent,  dan is het logisch dat we ons door anderen laten leiden in plaats van ons eigen hartje.

En dat is zonde! Want elke keuze die je maakt, helemaal binnen je carrière, zou vanuit je hart moeten komen. Als dit niet zo is, ga je uiteindelijk tegen de spreekwoordelijke muur oplopen en zul je weer nieuwe keuzes gaan maken om jouw carrière happiness te vinden. Want laten we eerlijk zijn, iedereen is op zoek naar hun carrière happiness.

Leer jezelf goed kennen

En dus is het belangrijk om jezelf goed te leren kennen! Ik heb een aantal testen ontwikkeld die jou daarbij kunnen helpen. Het gaat hier niet om de uitslag, het gaat hierbij om de inzichten die je op doet. Om het nadenken en beseffen hoe jij iets zou aanpakken / doen / loslaten.

Hoe goed ken je jezelf testen

Comment Section

0 reacties op “Leer jezelf goed kennen: belangrijk bij elke carrièrekeuze die je moet maken!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.