Cindy Stechweij: sollicitatiecoach- schrijver- spreker- dagvoorzitter
arrow_drop_up arrow_drop_down

Instagram #sollicitatiecursussen - schrijver - spreker - dagvoorzitter

Een tijd terug vertoefde ik wat maanden op Bali. Dagen vol zon (en eerlijk is eerlijk, ook wat regen), uitzichten, strand, koffie en mijn pen. Op een gegeven moment reed ik op mijn scooter naar mijn favoriete koffietentje. Of reed... met de drukte van die dag was het meer duwen en hopen op kleine meters vooruit komen. En toen zag ik links van me een ambulance, met zoals het leek best wat haast. Waarom doet hij niet zijn sirene aan, dacht ik nog. Tot hij naast me reed. En ik besefte dat zijn sirene aanstond.


Wat nou...


Wat nou als wij door alle ruis het belangrijke niet meer horen?

Wat nou als wij door alle woorden het belangrijke niet meer lezen?

Wat nou als wij door alle hoeveelheden het belangrijke niet meer ervaren?


Dit is de reden waarom ik verhalen vertel. En men wil raken in hun buik en hun hart. Een boodschap vertalen naar een verhaal dat je raakt. Raakt door herkenning, optimisme, positivisme en soms ook een pijnscheut. Een gevoel dat je niet wilt -en in mijn optiek mag- missen.


Dus als ik kan bijdragen om de sirene luid en duidelijk te laten horen in alle ruis, woorden en hoeveelheden van tegenwoordig, dan ja. Graag zelfs.


Gespecialiseerd in storytelling, teksten schrijven die raken, spreken, webinars, dagvoorzitter. Over veel verschillende onderwerpen en met een hoofdfocus op carrière, HR, employer branding, werkgeverschap, solliciteren, health en geluk. Ik hou van verhalen en gevoel en altijd met een glimlach.


In te huren voor langdurige samenwerkingen (als schrijver) en voor evenementen en congressen (als spreker of dagvoorzitter). Of iets anders leuks waar je denkt dat ik goed bij pas.

In de media en o.a. bekend van...

Cindy als schrijver

Schrijver ben ik al sinds ik kan schrijven en professioneel schrijver sinds een paar jaar. Mijn expertise is breed, omdat ik altijd zeg: jij bent de inhoudsdeskundige, ik ben de schrijver (en een goede researcher). 


Waar andere opdrachtgevers mij om waarderen, is dat ik op een luchtige en leuke manier schrijf. Herkenning, optimisme, energie en af en toe een hoognodige pijnscheut is wat lezers krijgen uit mijn teksten.


Wil je ook met me samenwerken als schrijver? Stuur me een mailtje, zodat we kunnen kennismaken.


"Cindy haar teksten dansen van het papier"

Voorbeelden van opdrachtgevers en mijn werk


Cindy Stechweij als schrijver inhuren     Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren 


Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren      Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren 


Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren     Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren


Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren         


Cindy Stechweij schrijver freelancer inhuren


Cindy als spreker en dagvoorzitter

Ik ben een professionele en informele spreker en dagvoorzitter met de gunfactor. Enthousiasme, energie en kennis van zaken is wat ik uitstraal en het publiek gaat lekker mee op mijn energie. 


Interactie met het publiek en hen actief betrekken is een van mijn sterke punten. Ik spreek voor verschillende doelgroepen: van bestuurders en MT-leden tot medewerkers en OR-raden tot de 'gewone mens' die naar een event komt.


Heb jij een spreker of dagvoorzitter nodig? Stuur me een mailtje.

Waar ik heb gesproken of dagvoorzitter was

  • Ledendag Ambulancezorg Nederland voor alle bestuurders van de ambulancezorgorganisaties
  • Effectory: Klantendag over Zelfsturing
  • Participatiefabriek als panel-lid en spreken over solliciteren
  • Rabobank ledendag over solliciteren en geluk
  • Bij TanteLouise over goed werkgeverschap
  • Bij Jumbo Nederland over goed werkgeverschap
  • Ambulancezorg Limburg-Noord voor alle medewerkers over geluk op de werkvloer
  • HRM in de Zorg over on- en ofboarding
  • Nederlandse Carrièrebeurs en Nationale Carrièredagen over solliciteren

De Instagram sollicitatiecursussen

Zoals ik ook al eerder heb gezegd: ik ben extreem goed in solliciteren. Ik haal hier veel energie uit en nog veel meer energie haal ik uit meedenken met anderen. Meedenken over hoe zij hun authentieke zelf kunnen blijven, met lol het sollicitatieproces doorlopen en gewoon het sollicitatiegesprek ownen. Ik heb twee Instagram sollicitatiecurussen ontwikkeld, waar ik het solliciteren opdeel:


#lachendsolliciteren

Deze 7-daagse cursus gaat over zelfvertrouwen, lachen, solliciteren leuk vinden en maken voor jezelf en dit uitstralen naar je omgeving en je potentiële werkgever.


#ownhetgesprek

Deze 7-daagse cursus gaat over -de naam zegt het al- hoe je je sollicitatiegesprek ownt. Hoe je volledig jezelf kan zijn, hoe je een gelijkwaardige gesprekspartner bent en hoe je zelf invloed uitoefent op het verloop van het gesprek.

Beide cursussen zijn volledig op Instagram in de foto's en stories en ze verschijnen gewoon lekker op je eigen tijdslijn. En ik ben er als coach natuurlijk actief bij, voor alle vragen en opmerkingen.


Cin in Carriere sollicitatiecursus referentie

Wij gebruiken cookies