Stel je vraag en wie weet beantwoord ik hem via een blog!

Page content

article content

Stel je vraag en wie weet beantwoord ik hem via een blog!

Een van mijn volgende blogs in de planning is over nieuwsgierigheid. Een belangrijk onderwerp om je eigen ontwikkeling te stiumeren en voor veel mensen ook een honger naar altijd meer willen (weten). En omdat ik jouw nieuwsgierigheid wil stimuleren én om meer te weten te komen over wie jij bent en waar jij graag meer over wilt weten: Stel je vraag (of meerdere), over elk onderwerp carrière gerelateerd, hoe breed dan ook, en wie weet beantwoord ik jouw vraag middels een blog! Dus ga los, ik vind niks gek, sta voor veel dingen open en ben open minded. En stel je toch een gekke vraag, dan beantwoord ik hem gewoon niet 😉

Hoe ga je mij een vraag stellen?

Heel simpel: je plaatst je vraag in het reactieveld onder aan deze blog en ik zal hem direct zien. Als je mij liked op Facebook, dan zal ik je middels dit mooie medium op de hoogte stellen als ik je vraag heb beantwoord!

Stel je vraag aan Cin in Carriere

 

Comment Section

0 reacties op “Stel je vraag en wie weet beantwoord ik hem via een blog!

Plaats een reactie


*


Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.