Page content

article content

Tijdsdruk en de consequenties hiervan!

Ken je dat? Dat je van jezelf verwacht dat je iets moet maken, ontwerpen, bedenken en dat het eigenlijk gisteren af had moeten zijn? Of je werkt met creatieve collega’s en je vraagt aan hen of ze ‘even’ iets willen ontwerpen? Het is zo makkelijk om van jezelf of iemand te verwachten om even iets goeds neer te zetten. Maar wat voor een consequentie heeft het opleggen van deze tijdsdruk? Toen ik dit filmpje zag, had ik gevoel dat ik even keihard werd teruggefloten. Want dit weet je gewoon en toch doen we hier -bijna- allemaal aan mee. Benieuwd wat jij denkt en voelt hierbij:

Tijdsdruk en creativiteit

 

Comment Section

0 reacties op “Tijdsdruk en de consequenties hiervan!

Plaats een reactie
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.