Vandaag met een vraag voor jou!

Page content

article content

Vandaag met een vraag voor jou!

Vandaag heb ik weer een nieuwe vlog geplaatst op Minutes in Career, waarin ik jou een vraag wil stellen. Niet zozeer omdat IK het antwoord wil, maar ik graag wil weten of jij jezelf een eerlijk en oprecht antwoord kunt geven hierop. Franka, de dame die een wekelijkse #Inmyopion opneemt voor Minutes on Career, vertelde dat zij heel erg geïnteresseerd is in wat mensen nou precies op hun werk doen. Niet zozeer wat ze uitvoeren, maar echt hoe ze zich gedragen op hun werk, hoe ze omgaan met collega’s, hoe hun dagindeling is etc. Nu ben ik daar ook enorm in geïnteresseerd, maar ik ben ook geïnteresseerd in de “Niet zo Rozengeur en Manenschijn kant” van het verhaal. Bekijk hier wat ik hiermee bedoel…

Comment Section

0 reacties op “Vandaag met een vraag voor jou!

Plaats een reactie


*


Cindy-Stechweij
Als de eigenaar en oprichter van Cin in Carrière wil ik jou helpen en begeleiden om vanuit je eigen innerlijke krachten veel meer uit het solliciteren en je carrière te halen. Met mijn overtuigingskracht, positiviteit, energie, de gunfactor, sales skills en communicatief sterk zijn begeleid ik anderen om meer uit hun ontwikkeling te halen. Door middel van trainingen, boeken en webinars ga ik voor jouw geluk! Verbaas jezelf en vertrouw op je innerlijke jij.